Poista URL-viittauspalvelu

Kun linkität toiselle verkkosivustolle ja käyttäjä napsauttaa linkkiä, toisen sivun järjestelmänvalvoja näkee Analytics-tilastoistaan, mistä käyttäjä tuli tai viittaavan verkkosivuston/verkkotunnuksen. Saattaa olla tapauksia, joissa et halua toisen verkkosivuston tietävän, mistä liikenne tulee.

Miksi viittaussivusto piilotetaan

Emme aio mennä yksityiskohtiin syistä, joiden vuoksi viittaussivustoa halutaan piilottaa. Kun loimme tämän palvelun, päädyimme suojelemaan tytäryhtiöidemme luovia sivuja kumppaneidemme ja kilpailun edessä. Sellaisten markkinarakojen löytäminen, jotka voivat tuottaa liidejä affiliate-markkinoinnissa, voi viedä aikaa, ja tällaiset tiedot on suojattava, jotta ne eivät toistaisi niitä pian ja kilpaile kanssasi. Siksi viittaussivuston poistaminen oli yksi käyttöönotetuista ratkaisuista.

Alla esitelty palvelu on nopea ja ilmainen käyttää!

Käyttö

Piilota viittauspalvelun käyttäminen on helppoa seuraamalla alla olevia ohjeita:

  1. kopioi seuraava linkki: ”http://iwebz365.fi/hide/?http://www.mywebsite.com
  2. muokkaa http://www.mywebsite.com-osaa, jossa on linkki sivustoon, johon linkität, etkä halua, että sinut näytetään viittaajana (se voi olla joko verkkotunnuksen kotisivu tai syvälinkki/kumppanilinkki; muista sisällyttää myös http tai https)
  3. liitä äskettäin muotoiltu linkki blogitekstiin verkkosivustollasi tai muilla verkkosivustoilla ja joka kerta kun joku napsauttaa linkkiä, hänet ohjataan haluttuun linkkiin siirtämättä viittaavan verkkosivuston tietoja.