Vierasviestit ja artikkelit

iWebz365.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden julkaista vieraspostaus tai artikkeli. Se on loistava tilaisuus rakentaa mainetta paikallisella tasolla Suomi-painotteisella verkkotunnuksellamme. Palvelu on maksuton, mutta sen on täytettävä useita vaatimuksia.

Vaatimukset:

  • artikkelin sisällön on oltava 500 sanaa tai enemmän ja se on kirjoitettava informatiivisesti
  • artikkelin aitouden täytyy läpäistä Copyscape (kopioituja artikkeleita, kehrättyjä artikkeleita EI hyväksytä)
  • artikkelin sisältö EI saa liittyä rahapeleihin, aikuisille, lääkkeisiin, vihaan tai mihinkään muuhun, jota pidetään laittomana Suomessa
    tai epäeettistä
  • kaikki artikkelin ulkoiset linkit merkitään <<sponsoroiduiksi>> – enintään yksi lähtevä linkki kirjoittajan verkkosivustolle
  • artikkelin sisältö on kirjoitettava paikallisella verkkotunnuksen kielellä – suomi
  • varaamme oikeuden tehdä muutoksia julkaistuun artikkeliin lisäämällä kuvia tai aiheeseen liittyviä linkkejä muihin artikkeleihin.

Pidätämme oikeuden valita artikkeleita, jotka julkaistaan ​​iWebz365.fi:ssä, ja poistaa postaukset, joiden katsotaan olevan laatu- tai yllämainittujen vaatimusten vastaisia.

Muut hakukoneoptimointisuositukset

Tiedämme, että monet ihmiset haluavat julkaista artikkeleita saadakseen käänteisiä linkkejä pääsivustoonsa. Vaikka hyväksymme käänteisen linkin lisäämisen, se merkitään Sponsoroiduksi. Tämä luo silti jonkin verran SEO-arvoa, koska se on edelleen linkki, joka tulee uudesta verkkotunnuksesta ja auttaa luomaan linkkien monimuotoisuutta omistajalle.

Lisää SEO-vaihtoehtoja sinulle olisi:

Katso HowToSEO.Guide -sivustolta luettelo upeista hakukoneoptimointimahdollisuuksista, kuten linkkityökaluista, jotka auttavat sinua löytämään vierailijapostauksia. vaihtoehtoja ja linkkien monimuotoisuuden lisääminen, sisältötyökalut aitojen artikkelien nopeaan kirjoittamiseen ja tutkimustyökalut, joiden tarkoituksena on parantaa SERP:iäsi uusilla avainsanoilla.

Vieraslähetysvinkkejä

Jos et ole varma, kuinka lähestyä vierasbloggaamismahdollisuutta, sinun on tiedettävä markkinarakosi ja kuinka markkinoida itseäsi. Vaikka se saattaa aluksi tuntua pelottavalta, tämä prosessi on itse asiassa melko yksinkertainen. On monia resursseja, joiden avulla voit löytää kohdeyleisön ja kohdistaa viestisi. Tärkein menestysvinkki on aitouden säilyttäminen. Jos et pysty välittämään viestiäsi aidosti, sinun on tehtävä joitain muutoksia.

Ensimmäinen vinkki on välttää tekemästä vieraspostauksia vain itsestäsi. Vaikka voit mainita yrityksesi kirjoittajan kuvauksessa, suurimman osan viestistäsi ei pitäisi koskea yritystäsi. Jos et ole varma, kuinka edetä tässä, voit käyttää työkaluja, kuten Digg ja Oktopus, löytääksesi suosituimmat blogit, jotka hyväksyvät vierailijapostauksia. Kun olet löytänyt oman markkinaraon parhaan blogin, voit aloittaa vierasviestisi kirjoittamisen. Kun olet alkanut vastaanottaa lähetyksiä, muista tarkistaa viestisi.

Kun olet valinnut oikean blogin vierasviestillesi, sinun on selvitettävä, millainen kyseisen verkkosivuston yleisö on. Vierasviestissäsi tulee olla aiheita, jotka ovat merkityksellisiä heidän yleisölleen. Sosiaalisen median alustat, kuten Digg ja Oktopus, voivat auttaa sinua löytämään Internetin suosituimmat blogitekstit. Kun sinulla on nämä tiedot, voit aloittaa sisältösi pitchingin. Muista, että vierasviestisi on tarkoitettu auttamaan heidän yleisöään, ei omaa brändiäsi.